اولویت پخت و عرضه با نان ساده است

اولویت پخت و عرضه با نان ساده است

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد: براساس ابلاغیه صورت گرفته، اولویت پخت و عرضه با نان ساده بوده و پخت نان با افزودنی‌ها و یا وزن متفاوت، فقط با تقاضای مشتری انجام خواهد شد.

کارآمدنیوز - به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سیدداوود موسوی افزود: پس از ابلاغ مصوبه کارگروه ملی ساماندهی گندم، آرد و نان، این سازمان در بخشنامه‌های متعدد نظارتی مراتب را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و اتاق اصناف ایران مبنی بر ضرورت تشدید اقدامات کنترلی و بازرسی در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و برخورد با تخلفات احتمالی ابلاغ کرده است و مراتب با حساسیت در دستور کار مراجع یاد شده قرار دارد.

به گزارش ایسنا ، او ادامه داد: واحدهای نانوایی مکلف به نصب نرخنامه متحدالشکل تهیه شده توسط اتحادیه نانوایان، در معرض دید عموم بوده و از روز یکشنبه مورخ ۱۲ آبان ماه هرگونه عدول از وزن چانه، قیمت های مصوب و عدم نصب نرخنامه، تخلف محسوب شده، با متخلفان برخورد قانونی انجام خواهد گرفت و ضمن قطع سهمیه آرد واحدهای متخلف، پرونده تخلف گرانفروشی برای اعمال قانون به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: برابر آخرین اطلاعات واصله از ناحیه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، در قالب طرح ویژه بازرسی و نظارت بر عملکرد واحدهای خبازی با همکاری بازرسان اتاق اصناف در حدود ۴۰۰۰ بازرسی انجام گرفته و پرونده واحدهای متخلف تنظیم و اقدامات نظارتی در قالب بازرسی های مشترک به صورت روزانه ادامه داشته و گشت های مشترک بازرسی با حضور سایر دستگاه های مرتبط کماکان در دستور کار قرار دارد.

موسوی خاطرنشان کرد: طرح نظارتی موصوف تا رسیدن به مرحله آرامش کماکان ادامه خواهد داشت و همشهریان عزیز از طریق تلفن ۱۲۴ و اپلیکیشن های موجود و سامانه اطلاع رسانی قیمت کالا و خدمات به نشانی ۱۲۴.IR می توانند نسبت به ثبت شکایت خود در این زمینه اقدام کنند.

انتهای پیام

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.